6 най-добри мъжки козметики за лице

За разлика от жените, ние мъжете имаме 25% процента по-дебела кожа, което изисква продукт различен от типично дамската козметика за лице.

Ето защо, употребата на мъжка козметика за лице, става все по-търсена и важна за нас мъжете.

В тази статия, разлгедахме и се запознахме с този вид козметични продукти и събрахме 6-те най-добри мъжки козметики за лице.

Коя е най-добрата мъжка козметика за лице?

Най -важното нещо, което трябва да знаете, преди да купите нещо за кожата си, е всъщност да знаете точно от какъв продукт имате нужда.

 Не посягайте към нещо само защото е на мода или защото е скъпо. Преди да закупите, трябва да знаете точно от какво имате нужда.

Хората често мислят, че колкото по -скъп е продуктът, толкова по -добър ще бъде той.

От какво козметика се нуждае всеки един мъж? Грижата за мъжката кожа преминава през 3-стъпки. Продукт, с който да почистите кожата си. Продукт, с който да хидратирате кожата си и я регенерирате. Последната стъпка, е да се погрижите за тъмните кръгове под очите.

1. Мъжка козметика за лице Езоп

Мъжка козметика за лице Езоп

Тази марка е създадена през 1984 година. Това става, чрез откриване на физически магазин, който в началото не е посещават често. Най-продаваният им продукт през тези години, е продукт, който е насочен към миенето на ръце.

След този продукт, фирмата започва да създава качествени продукти за мъжка кожа.  Сетът за кожа, е с цена от 200 лв. като е пълен с всякакви мощни антиоксиданти и витамини, бутилирани под формата на почистващо масло, тоник за лице, серум, крем за очи, маска и лечение на лицето.

2. Мъжка козметика за лице DUXE

 Мъжка козметика за лице DUXE

Личното ни мнение, е че това е най-качествената мъжка козметика за лице, която ще откриете сред 6-те марки в класацията ни. Причината е, че я използвахме и видяхме действието й.

Козметичната компания DUXE е първата българска козметика, която е насочена към мъже.

Разработена изцяло с натурални продукти, в козметика може да откриете съставки като rosa damascena, lactobacillus bacteria и съставки произведени в България.

Тя се отличава с това, че в нея няма да намерите продукти, като алкохол и сулфите. Марката може гордо да бъде сравнена с най-големите световни лидери в мъжката козметика.

Предлагат Face wash за мъже, който прочиства кожата в дълбочина. Хидратиращият и регенериращ крем за мъже, съдържа колаген, розово масло и други ключови съставки, които подмладяват кожата.

Серумът за очи на DUXE действа срещу тъмните кръгове под очите и финните линии под очите.

Може да я закупите на www.duxe.bg

3. Мъжка козметика за лице Д -р Барбара Щърм

Това са продукти, които навлязоха масово, чрез социалните медии. В Instagram, се появиха редица снимки на знаменитости, които използват тази козметика.

Хубави мнения за тази козметика прочетохме в български форум и ни допадна.

Шумът в социалните мрежи задвижи колелото на тази козметична линия.

Простички продукти, но изключително луксозни, кремове, серуми и почистващи средства на молекулярна основа на Sturm имат за цел да укрепят и успокоят всички видове кожа, като същевременно постигнат добри резултати.

4. Малин + Гьотц

Продуктите на Malin + Goetz са с много луксозни опаковки, като се превръщат в перфектен избор за грижа за кожата за буквално всеки. Техните подаръчни комплекти , свещи , парфюми, ги правят чудесен избор за подарък.

Техните продукти наистина се открояват от гледна точка на продукти, които се използват от мъже . Подходящи за всички типове кожа, съставките включват всичко – от канабис и ром, до градински чай, мента (която придава на кожата ви чудесен изтръпване), жожоба, евкалипт и дори кожа.

5. Мъжка козметика за лице Сейф

Аман е известна марка по целия свят със своите първокласни спа центрове и хотели.

 Lockdown-а наложи закриване на редица техни хотели и спа центрове, което ги накара да продават техни продукти онлайн.

Грижата за кожата е разделена на три категории: заземяваща , пречистваща и подхранваща .

 За да улесните дешифрирането на това, от което се нуждаете, цялата колекция е подредена по употреба, включително коса, лице, тяло и комплекти.

Всичко, което се предлага, прави това, което пише на калай, като се бори със сухотата, възстановява здравето на кожата и за наше учудване, насърчавайки мигновено усещане за спокойствие след употреба. 

6. Мъжка козметика за лице LUMIN

Върнете обратно крема на жена си, защото той просто няма да работи за вас. 

Кожата на мъжете е съвсем друга игра с топка – тя е по -дебела, по -здрава и структурирана по различен начин от женската. 

Ето защо лумин създават продукти, съобразени с вашия тип кожа и формулираме режими, които действително решават проблемите с кожата ви директно.

Защо един мъж трябва да използва козметика за лице?

Мъжката кожа има нужда от продукти за лице след 25 години, защото колагенът в кожата намалява.

Кои са задължителните продукти за мъжка кожа на лицето ?

Задължително е да използвате продукт за почистване, хидратиращ крем и серум за очи.

🤓 zdraveplus.com има строга Редакционна политика и разчита на рецензирани научни проучвания, академични изследователски институции и медицински асоциации при създаването на всяка една своя статия.

Krasimir Dimitrov

Красимир Димитров, е част от екипа на zdraveplus.com и изработва статии въз основа на изследвания и информация на сайтове, като healthline.com, mayoclinic.org и ncbi.nlm.nih.gov
Back to top button